Aktualna ponudba rabljene opreme

Povezave računovodstvo

Prodajamo rabljeno, tovarniško obnovljeno računalniško opremo priznanih blagovnih znamk (DELL, HP, Fujitsu Siemens, IBM Lenovo in druge).

Vsa računalniška oprema je testirana, pregledana, fizično lepo ohranjena in brezhibna ter ima garancijo 6 mesecev.

Tovarniško obnovljena oprema

HP obnovljeni produkti prestanejo stroge procese v tovarnah v lasti in upravljanju HP-ja. So popolnoma obnovljeni v originalno tovarniško stanje in tovarniške zmogljivosti. Vsak HP produkt je temeljito testiran, da se zagotovi enake stroge standarde kot pri novih produktih. Ko produkt prestane vsa testiranja, prejme novo HP garancijo. Prav tako dobi tudi vso podporo in storitve kot nov HP produkt.

Iz kje prihajajo obnovljeni računalniki?

Predstavitveni artikli prihajajo iz različnih virov, vključno:

  • Vrnitev produktov s strani strank in preklic naročil – Popolno funkcionalni produkti, ki so zapustili skladišče in ne morejo biti prodani kot novi.
  • Demonstracijska in testna oprema – Produkti so bili prikazani strankam za demonstracijske namene.
  • Tovarniške ali neprodane zaloge – Produkti, ki so bili vrnjeni s strani HP partnerjev, da naredijo prostor novim linijam artiklov.

Obnovljeni računalniki in prenosniki nimajo nameščenega sistema, imajo pa veljavno licenco, kar dopušča legalno namestitev operacijskega sistema. To pomeni, da vam po želji lahko naložimo delujoč sistem z vsemi gonilniki in brezplačnimi programi.