Računalniki in računalniška oprema

Netcom - Računalniške storitve

Je vaš računalnik nenavadno počasen? Se ugaša brez razloga? Ste pozabili geslo na vašem računalniku?

Pregledali bomo vaš sistem, odkrili napako ter jo odpravili.

Odstranjevanje virusov in zaščita

Virusi lahko povzročijo veliko škode kot je posredovanje vaših zaupnih podatkov(št bančnih kartic, gesla,...), izbris datotek, počasno delovanje, inštalacija zlonamernih programov, itd
V kolikor vam računalnik deluje počasi oz se obnaša neobičajno, je možno da je okužen z virusom.

Odstranili bomo viruse ter namestili in nastavili zaščito. V primeru težje okužbe računalnik odpeljemo v naš center, kjer bomo poskrbeli za varnostno kopiranje ter napako odpravili..

Postavitev domačega omrežja in priklop na internet

Če bi radi naročili internet pa ne veste kje začeti, vam bomo svetovali glede povezave in ponudnikov. Izvedli bomo kompleten priklop - od začetka pa do konca. V kolikor že imate obstoječo povezavo, pa bi radi povezali več računalnikov v skupno omrežje vam lahko priskrbimo opremo(Router, brezžične kartice, kabli,...) ter izvedemo povezave. Domače omrežje je primerno za medsebojno deljenje slik, datotek, filmov, tiskalnikov,...

V primeru težav z povezavo bomo mi kontaktirali ponudnika internetnih storitev ter odpravili napako.

Namestitev operacijskega sistema in programske opreme

Namestili vam bomo operacijski sitem in pripadajoče gonilnike. Po želji vam lahko namestimo programe za multimedijo, protivirusno zaščito, ter ostale običajne programe.

Pri starejših računalnikih poskrbimo za optimizacijo delovanja.

Priklop in vgradnja strojne opreme

Priklapljamo novo opremo kot je tiskalnik, spletna kamera, zunanji disk,itd. v kolikor bi radi nadgradili računalnik vam lahko svetujemo pri nakupu nove komponente ter vam jo tudi vgradimo.

Arhiviranje podatkov

Redno varnostno kopiranje podatkov je ključnega pomena pri preprečevanju izgube podatkov. Izdelamo vam varnostno kopijo vaših podatkov ali pa vam uredimo avtomatsko kopiranje podatkov na zunanji trdi disk ali na lokacijo po vaši želji.

POMOČ NA DALJAVO

Pomoč na daljavo je namenjena pogodbenim strankam, stalnim strankam ali po predhodnem dogovoru.